Skyhigh TV
break free web.jpg

Break Free

 Ieder jaar vertrekken duizenden jongeren naar een verre bestemming. In Break Free zien we iedere aflevering een Indringend portret van een jongere die uit de sleur van het dagelijks bestaan breekt door op avontuur te gaan in het buitenland maar daarbij op tragische wijze om het leven is gekomen.  In de BNNVARA-documentaireserie Break Free gaat het over wie deze jongeren waren en waarom ze deze reis zo graag wilden maken. Samen met familie en vrienden houdt Break Free de herinnering levend door met naaste familieleden in het spoor te reizen van de overleden jongere. Vorig jaar won de documentaireserie een TV Beeld in de categorie Best Factual. De jury noemde Break Free: 'Prachtig, inspirerend, groots en meeslepend'.  Break free is een idee van Geertjan Lassche

Ieder jaar vertrekken duizenden jongeren naar een verre bestemming. In Break Free zien we iedere aflevering een Indringend portret van een jongere die uit de sleur van het dagelijks bestaan breekt door op avontuur te gaan in het buitenland maar daarbij op tragische wijze om het leven is gekomen.

In de BNNVARA-documentaireserie Break Free gaat het over wie deze jongeren waren en waarom ze deze reis zo graag wilden maken. Samen met familie en vrienden houdt Break Free de herinnering levend door met naaste familieleden in het spoor te reizen van de overleden jongere. Vorig jaar won de documentaireserie een TV Beeld in de categorie Best Factual. De jury noemde Break Free: 'Prachtig, inspirerend, groots en meeslepend'.

Break free is een idee van Geertjan Lassche