Skyhigh TV
break free web.jpg

Break Free

    Break Free is terug voor het derde seizoen bij BNNVARA op NPO3!  Ieder jaar vertrekken duizenden jongeren naar een verre bestemming. In Break Free zien we iedere aflevering een Indringend portret van een jongere die uit de sleur van het dagelijks bestaan breekt door op avontuur te gaan in het buitenland maar daarbij op tragische wijze om het leven is gekomen.  In de BNNVARA-documentaireserie Break Free gaat het over wie deze jongeren waren en waarom ze deze reis zo graag wilden maken. Samen met familie en vrienden houdt Break Free de herinnering levend door met naaste familieleden in het spoor te reizen van de overleden jongere. Vorig jaar won de documentaireserie een TV Beeld in de categorie Best Factual. De jury noemde Break Free: 'Prachtig, inspirerend, groots en meeslepend'.  Het derde seizoen is vanaf  8 maart  wekelijks op donderdag om  21.00 uur  te zien bij  BNNVARA  op  NPO 3 .

 

Break Free is terug voor het derde seizoen bij BNNVARA op NPO3!

Ieder jaar vertrekken duizenden jongeren naar een verre bestemming. In Break Free zien we iedere aflevering een Indringend portret van een jongere die uit de sleur van het dagelijks bestaan breekt door op avontuur te gaan in het buitenland maar daarbij op tragische wijze om het leven is gekomen.

In de BNNVARA-documentaireserie Break Free gaat het over wie deze jongeren waren en waarom ze deze reis zo graag wilden maken. Samen met familie en vrienden houdt Break Free de herinnering levend door met naaste familieleden in het spoor te reizen van de overleden jongere. Vorig jaar won de documentaireserie een TV Beeld in de categorie Best Factual. De jury noemde Break Free: 'Prachtig, inspirerend, groots en meeslepend'.

Het derde seizoen is vanaf 8 maart wekelijks op donderdag om 21.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.