Skyhigh TV
Veel liefs

Veel liefs

Veel liefs

Veel liefs

Ruim 150.000 ouderen* in Nederland zijn eenzaam. Zij slijten hun dagen soms zonder enige vorm van menselijk contact. Het Oranje Fonds vindt dat dat aantal naar 0 moet en start daarom vandaag met Veel Liefs, een online serie waarmee het fonds eenzaamheid onder ouderen aan wil pakken.

In Veel Liefs wordt de kijker opgeroepen een eenzame oudere een hart onder de riem te steken door diegene een kaartje te sturen.

We zien vier portretten van vier eenzame ouderen. Een aantal weken na ieder portret zien we ook het moment van overhandigen van de honderden kaarten en hoe het verder gaat met de ouderen.

Via www.oranjefonds.nl/veelliefs is het mogelijk kosteloos een kaart voor een eenzaam iemand te maken. Hier is ook het postadres te vinden voor iedereen die liever een handgeschreven kaart of brief wil versturen.

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Veel Liefs wordt gepresenteerd door Bart Boonstra en is geproduceerd door Skyhigh TV.