Skyhigh TV

Nieuws

Arie en de kleine mensen: vanaf 27 september te zien op NET5

In Arie en de kleine mensen stapt presentator Arie Boomsma in de levens van mensen met een groeistoornis. Hun lengte varieert van 63 centimeter tot 1,38 meter.

Spelen het klein zijn en de beperkingen een grote rol in het verwezenlijken van hun dromen? En hoe anders is hun leven dan dat van mensen met een normale lengte?

Arie en de kleine mensen is vanaf woensdag 27 september om 21.30 uur te zien bij Net5.
 

Read More
Wouter Cornet
De van Rossems zijn terug!

Ze zijn weer terug! Vanaf donderdag 7 september is de derde serie te zien van Hier zijn de Van Rossems bij de NTR op NPO 2. Na het succes van de eerste twee series verkennen Maarten, Sis en Vincent van Rossem opnieuw een zestal steden.

De drie Van Rossems laten elkaar weer plekken zien die de anderen nog niet zo goed kennen en vertellen elkaar de verhalen die daarbij horen. Maarten doet dat vanuit zijn specialiteit, geschiedenis, Sis als kunsthistorica en Vincent is expert op het gebied van architectuur.

Read More
Wouter Cornet
BN-ers gaan loodzware uitdaging aan voor KNGF Geleidehonden

In de tweede editie van het tv-programma Mud Masters VIPS: helden over de hindernis gaan Tim Douwsma, Jaap Jongbloed, Yvonne Coldewijer, Roy Donders, Evelien de Bruijn en Dylan Haegens samen met een vriend, vriendin of familielid de sportieve uitdaging aan om voor KNGF Geleidehonden mee te doen aan een heftig obstacle run parcours.

Read More
Wouter Cornet
Skyhigh TV lanceert Skyhigh Digital

Televisieproducent Skyhigh, introduceert Skyhigh Digital. De nieuwe digitale afdeling richt zich op het ontwikkelen van campagnes en branded content. Daarnaast creëert Digital ook content voor goede doelen en online platforms van omroepen en zenders.

Read More
Wouter Cornet
Break free seizoen 2

Vanaf donderdag 16 maart start het nieuwe seizoen van Break Free bij BNNVARA op NPO3. In Break Free vertellen we de verhalen van inspirerende jonge mensen die de wereld over reisden op zoek naar avontuur, maar tijdens deze reis verongelukten. Het programma werd recent genomineerd voor de tv prijs De TV Beelden.

Read More
Wouter Cornet
Project P Spanje

De Spaanse zender Cuatro heeft ook een eigen versie van Skyhigh TV programma Project P uitgezonden onder de naam Proyecto Bullying,. De eerste aflevering werd afgelopen dinsdag uitgezonden en werd door 1.1 miljoen kijkers bekeken. Binnenkort is Project P ook te zien in Australië! 

Read More
Wouter Cornet
Project P Italië

De eerste buitenlandse versie van Project P gaat vanavond (23 november) van start in Italië onder de naam MAI PiÙ BULLISMO (Nooit meer Pesten!). Het wordt uitgezonden op RAI2. 

Read More
Keplar Agency