Skyhigh TV
Kerstvierjesamen.jpg

Kerst vier je samen

Kerst vier je samen

Kerst vier je samen

In het nieuwe programma Kerst vier je samen worden er allerlei speciale acties georganiseerd om mensen op verschillende ludieke manieren te verrassen. Tijdens de show worden wensen in vervulling gebracht, blikken we terug op bijzondere verhalen van het afgelopen jaar en verrassen we mensen met een gezellig diner.

Deze speciale kerstshow wordt gepresenteerd door Gelderland Helpt-presentatrice Sonja Booms. Zij krijgt hulp van niemand minder dan Frans Duijts.

Ook hebben we een kerstwensboom in het middelpunt staan; hierin hangen de wenskaarten van de gasten in het publiek. De wensen zijn heel gevarieerd. Van hele kleine wensen zoals het vinden van dat ene boek waar je al lang naar op zoek bent, tot aan het ontmoeten van je musicalidool. Alles is mogelijk in de decembermaand bij Omroep Gelderland!

Ook onze presentatoren gaan op pad. Niet om kerstkaarten te verspreiden, maar om kerstbomen weg te geven. Ken jij iemand die een kerstboom verdient? Laat het ons dan weten. Meer informatie is te vinden op www.gldhelpt.nl/kerst.

De uitzending Kerst vier je samen is te zien van maandag 17 december tot en met zondag 23 december om 17.20 uur bij Omroep Gelderland.